produk

wartos

  • "Pentingna" tina asesoris hawa-udar sentral

    Sarerea teu muhrim kana AC sentral, sarta ayana asesoris AC sentral karasaeun "pilihan", hayu urang nempo énergi digabungkeun maranéhanana! Urang kabeh terang kumaha conditioners hawa sentral dianggo ku compressing refrigerants kana cair ngaliwatan compressors lajeng ko ...
    Maca deui
  • Ngeunaan tambaga (unsur logam)

    Tambaga mangrupakeun unsur peralihan, simbol kimia Cu, Inggris tambaga, wilangan atom 29. tambaga murni nyaéta logam lemes. Lamun beungeut dipotong, éta beureum-jeruk ku luster logam. ductility tinggi, konduktivitas termal sarta konduktivitas listrik nyieun bahan paling ilahar dipake dina kabel ...
    Maca deui
  • asesoris AC lengkep

    Munggaran sadaya, éta ngawengku 6 sistem: Sistim saluran, sistem refrigeration, sistem humidifying, sistem pemanasan listrik, sistem distribusi kakuatan sarta sistem panyalindungan kontrol. Sistim saluran hawa: sistem saluran hawa tina conditioner hawa husus dina rohangan mesin anu biasana diwangun ku motor, fa ...
    Maca deui
  • Prinsip gawé bagian refrigeration

    Prinsip gawé di refrigeration éta compressor nu compresses uap sareng tekanan handap kana uap kalayan tekanan leuwih luhur, ku kituna pikeun ngurangan volume uap jeung ningkatkeun tekanan éta. Compressor nyeuseup ti evaporator digawé sedeng uap tekanan low, sanggeus tekanan kana ...
    Maca deui
  • The Absolute pemula urang Guide Google Analytics

    The Absolute pemula urang Guide Google Analytics

    Mun anjeun teu nyaho naon Google Analytics téh, teu dipasang deui dina ramatloka anjeun, atawa geus dipasang deui tapi pernah nempo data anjeun, lajeng pos ieu keur anjeun. Bari éta teuas pikeun loba percaya, aya kénéh jaba nu teu maké Google Analytics (atawa analytics sagala, keur ...
    Maca deui
WhatsApp Online Chat !