Produkte

Lajme

 • "Rëndësia" i aksesorëve qendrore ajër të kondicionuar

  Çdo njeri është i huaj për ajër të kondicionuar qendror, dhe ekzistenca e aksesorëve ajrit kondicionuar qendror ndihet "optional", le të shohim në energjinë e tyre të kombinuara! Ne të gjithë e dimë se si kondicionerët qendrore të punuar nga compressing refrigerants në lëngje me kompresorë dhe pastaj bashkë ...
  Lexo më shumë
 • Rreth bakrit (element metalik)

  Bakri është një element kalimtare, simbol kimik Cu, Anglisht bakri, numri atomik 29. bakrit të pastër është një metal i butë. Kur sipërfaqja është e prerë, ajo është e kuqe-portokalli me një famë metalike. urtësi të lartë, përçueshmëri termike dhe përçueshmëri elektrike të bëjë atë materiali më i zakonshëm që përdoret në kabllot ...
  Lexo më shumë
 • Air conditioning pajisje të plotë

  Para së gjithash, ajo përbëhet nga 6 sisteme: Sistemi kanal, sistem ftohje, sistem humidifying, sistemit elektrike për ngrohje, të sistemit të shpërndarjes së energjisë dhe të sistemit të mbrojtjes së kontrollit. Air sistem kanal: sistemi kanal ajri i kondicionerit të veçantë në dhomë makinë është i përbërë zakonisht prej motorike, fa ...
  Lexo më shumë
 • Parimi i punës i pjesëve ftohje

  Parimi i punës i ftohje është se kompresor fasha avull me presion të ulët në avull me presion të lartë, në mënyrë që të zvogëluar volumin e avullit dhe për të rritur presionin. Kompresor thithje nga aparat avullimi punës mesme avuj me presion të ulët, pas presionit në ...
  Lexo më shumë
 • Guide fillestar absolute për Google Analytics

  Guide fillestar absolute për Google Analytics

  Nëse ju nuk e dini se çfarë Google Analytics është, nuk keni të instaluar atë në web faqen tuaj, ose keni instaluar atë, por kurrë nuk e shikoni në të dhënat tuaja, atëherë ky post është për ju. Ndërsa është e vështirë për shumë njerëz të besojnë, ka ende faqet e internetit që nuk janë duke përdorur Google Analytics (ose ndonjë analytics, për ...
  Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat !