производи

Вести

 • "Важноста" на централната додатоци клима-уред

  Секој не е непознат за централна климатизација, и постоењето на централната додатоци клима уред чувствува "изборни", нека се погледне на нивните комбинирани енергија! Ние сите знаеме како централен клима уреди работат со компресирање на фреон во течности преку компресори и тогаш ко ...
  Прочитај повеќе
 • За бакар (металниот елемент)

  Бакар е преоден елемент, хемиски симбол Cu, англиски бакар, атомски број 29. чист бакар е мек метал. Кога на површината се сече, тоа е црвено-портокалова со метален сјај. Висока еластичност, коефициент на топлинска спроводливост и електричната спроводливост тоа најчесто се користи материјал во кабли направи ...
  Прочитај повеќе
 • додатоци клима уред заврши

  Прво на сите, таа се состои од 6 системи: канал систем, систем за ладење, навлажнување систем, електричен систем за греење, дистрибуција на електрична енергија систем и систем за заштита на контрола. Систем канал: системот за воздух канал на специјалните климатик во сала за машина обично се состои од мотор, фа ...
  Прочитај повеќе
 • Принцип на работа на ладење делови

  Принципот на работа на ладење е дека компресорот облоги на пареа со помал притисок во пареа со висок притисок, со цел да се намали обемот на пареа и зголемување на притисокот. Компресор вшмукување од испарувачот работат медиум пареа со низок притисок, по притисок во ...
  Прочитај повеќе
 • Водич за Апсолутна почетници до Google Analytics

  Водич за Апсолутна почетници до Google Analytics

  Ако не знаете што е Google Analytics, не го инсталира на вашиот сајт, или да го инсталира, но никогаш не се погледне во вашите податоци, тогаш овој напис е за вас. Иако е тешко за многу да се верува, се уште има веб-сајтови кои не се користи Google Analytics (или било која анализа, за ...
  Прочитај повеќе
WhatsApp Online Chat !