Products

News

  • "Pentinge" aksesoris air-kahanan tengah

    Saben uwong iku ora liyo kanggo air conditioning tengah, lan anane aksesoris air conditioning tengah ngrasa "pilihan", ayo padha katon ing energi digabungake sing! Kita ngerti carane AC tengah bisa dening compressing refrigerants menyang cairan liwat compressors banjur co ...
    Waca liyane
  • About tembaga (unsur logam)

    Tembaga minangka unsur transisi, simbol kimia Cu, Inggris tembaga, nomer atom 29. tembaga murni ora logam alus. Nalika lumahing iki Cut, iku abang-orange karo metallic luster. ductility dhuwur, termal doyo lan konduktivitas listrik wis materi sing paling umum digunakake ing kabel ...
    Waca liyane
  • aksesoris air conditioning lengkap

    Kaping kabeh, kang kasusun saka 6 sistem: sistem pipa, sistem kulkasan, sistem humidifying, sistem dadi panas listrik, sistem distribusi daya lan sistem pangayoman kontrol. sistem pipa Air: sistem pipa air saka online kondisioner khusus ing kamar mesin biasane dumadi saka motor, supaya ...
    Waca liyane
  • asas apa bagean kulkasan

    Ing asas apa kulkasan iku kompresor ing compresses uap karo meksa ngisor menyang uap karo meksa luwih, supaya minangka kanggo ngurangi volume saka uap lan nambah meksa. Kompresor nyedhot saka evaporator apa medium tekanan uap kurang, sawise meksa menyang ...
    Waca liyane
  • Absolute Beginner kang Guide kanggo Google Analytics

    Absolute Beginner kang Guide kanggo Google Analytics

    Yen sampeyan ora ngerti apa Google Analytics punika, wis ora diinstal ing website, utawa wis diinstal nanging ora tau katon ing data, banjur kirim iki kanggo sampeyan. Nalika iku hard kanggo akeh pracaya, ana isih situs sing ora nggunakake Google Analytics (utawa Analytics sembarang, kanggo ...
    Waca liyane
WhatsApp Online Chat !