distributor tambaga - Cina Yueqing Hengsheng Refrigeration

produk

distributor tambaga

Pondok Description:

Description: ngagunakeun TP2 kualitas saluhur bahan atah, weldability alus, ukuranana bisa ngaropéa nurutkeun syarat customer.


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Description: ngagunakeun TP2 kualitas saluhur bahan atah, weldability alus, ukuranana bisa ngaropéa nurutkeun syarat customer.


  • : Saméméhna
  • : Salajengna

  • produk patali