produk

Tentang Kami

Yueqing asesoris hengsheng refrigeration ko., LTD. aya di kota kabuka basisir -. Dina songhu zone industri, kota leqing, kota Wenzhou, Propinsi Zhejiang, pausahaan specializes di ngahasilkeun sagala jinis kipas huluna kempelan cai coil, dispensers cair jeung dispensers cair (distributor), brazed gabungan, natrium cuprate, assembly collector Gas, U - tabung rupa spésifikasi, jeung tabung tambaga AC, etc.The parusahaan geus lulus sertifikasi sistim kualitas ISO 9001, sarta terus ningkat ku ISO 9001 baku, porsi pamaké wholeheartedly sakumaha salawasna.

Kusabab ngadegna taun 1996, parusahaan geus terus ngawanohkeun alat-alat canggih, ngaronjat tanaga profésional sarta teknis, sarta diwanohkeun mode manajemén maju. eta boga sababaraha alat deteksi, pencét multifunctional hidrolik, pipe Bender, polisher, dryer, lathes rupa spésifikasi, lathes numerik dikawasa jeung punches.

 

parusahaan geus successively disadiakeun rupa runtuyan produk ngarojong pikeun Panasonic, Sanyō, carrier, Dunham rungkun, Tsinghua tongfang, RC, gaokelian, Haier, Bailette sarta usaha kawentar lianna. Jeung ngekspor ka Eropa, Amerika, Asia tenggara jeung nagara séjén sarta kawasan.

parusahaan aya dina garis kalawan prinsip kualitas munggaran, kajujuran kahiji, sarta dimaksudkeun dina "pursuing kaunggulan, customer heula, basing on domestik sarta nyanghareupan dunya", sarta daék cooperate tulus sareng kolega ti walks hirup sarta ngamekarkeun babarengan .



WhatsApp Online Chat !