Advanteges kami

  • teknologi

    teknologi

    eta boga sababaraha alat deteksi, pencét multifunctional hidrolik, pipe Bender, polisher, dryer, lathes rupa spésifikasi, lathes numerik dikawasa jeung punches.
  • regu

    regu

    Kusabab ngadegna taun 1996, parusahaan geus terus ngawanohkeun alat-alat canggih, ngaronjat tanaga profésional sarta teknis, sarta diwanohkeun mode manajemén maju.
  • kualitas

    kualitas

    Urang difokuskeun unggal jéntré. 24 taun, urang geus nepi ka ningkatkeun kualitas produk saperti nanaon.
  • sajarah

    sajarah

    Yueqing asesoris hengsheng refrigeration ko., LTD. aya di kota kabuka basisir - Dina songhu zone industri, kota leqing, kota Wenzhou, Propinsi Zhejiang

Yueqing asesoris hengsheng refrigeration ko., LTD. aya di kota kabuka basisir -. Dina songhu zone industri, kota leqing, kota Wenzhou, Propinsi Zhejiang, pausahaan specializes di ngahasilkeun sagala jinis kipas huluna kempelan cai coil, dispensers cair jeung dispensers cair (distributor), brazed gabungan, natrium cuprate, assembly collector Gas, U - tabung rupa spésifikasi, jeung tabung tambaga AC, parusahaan etc.The geus lulus sertifikasi sistim kualitas ISO 9001, sarta terus ningkat ku ISO 9001 baku, porsi pamaké wholeheartedly sakumaha salawasna

Konsumén kami

7-140131215331K6
1519262920_wh3s
proxy

WhatsApp Online Chat !