Products

Babagan awake dhewe

Yueqing aksesoris Hengsheng kulkasan co., Ltd. dumunung ing kutha mbukak gisik -. Ing songhu zona industri, kutha leqing, kutha Wenzhou, provinsi Zhejiang, perusahaan khusus kanggo produksi kabeh jinis penggemar kepala koleksi banyu Koil, dispensers Cairan lan dispensers Cairan (Distributor), brazed peserta, sodium cuprate, Déwan Penagih Gas, U - tabung saka macem-macem specifications, lan tabung tembaga air conditioning, etc.The perusahaan wis liwati ing sertifikat sistem kualitas iso 9001, lan terus-terusan apik karo iso 9001 standar, porsi kedhaftar tandha gelombang minangka tansah.

Wiwit diadegaké ing taun 1996, perusahaan wis terus-terusan ngenalaken majeng peralatan, tambah personel profesional lan technical, lan ngenalaken mode Manajemen majeng. wis sawetara piranti deteksi, penet multifunctional hydraulic, pipe bender, minerals, dryer, kangeroo saka macem-macem specifications, kangeroo sacara numerik kontrol lan punches.

 

Perusahaan wis kasil kasedhiya macem-macem seri produk ndhukung kanggo Panasonic, Sanyo, operator, Dunham grumbulan, Tsinghua tongfang, RC, gaokelian, Haier, Bailette lan Enterprises misuwur liyane. Lan kaca kanggo Eropah, Amerika, Asia Kidul lan negara liyane lan wilayah.

perusahaan ing baris karo prinsip kualitas pisanan, kejujuran pisanan, lan ngarahake ing "nggayuh Excellence, customer pisanan, basing ing domestik lan madhep ing donya", lan kekarepan kanggo kerjo bareng tenanan karo kolega saka kabeh mlaku gesang lan berkembang bebarengan .



WhatsApp Online Chat !