Advanteges kita

  • Teknologi

    Teknologi

    wis sawetara piranti deteksi, penet multifunctional hydraulic, pipe bender, minerals, dryer, kangeroo saka macem-macem specifications, kangeroo sacara numerik kontrol lan punches.
  • Team

    Team

    Wiwit diadegaké ing taun 1996, perusahaan wis terus-terusan ngenalaken majeng peralatan, tambah personel profesional lan technical, lan ngenalaken mode Manajemen majeng.
  • Quality

    Quality

    We fokus ing saben rinci. 24 taun, kita wis kanggo nambah kualitas prodhuk sembarang.
  • Sajarah

    Sajarah

    Yueqing aksesoris Hengsheng kulkasan co., Ltd. dumunung ing kutha mbukak gisik - Ing songhu zona industri, kutha leqing, kutha Wenzhou, provinsi Zhejiang

Yueqing aksesoris Hengsheng kulkasan co., Ltd. dumunung ing kutha mbukak gisik -. Ing songhu zona industri, kutha leqing, kutha Wenzhou, provinsi Zhejiang, perusahaan khusus kanggo produksi kabeh jinis penggemar kepala koleksi banyu Koil, dispensers Cairan lan dispensers Cairan (Distributor), brazed peserta, sodium cuprate, Déwan Penagih Gas, U - tabung saka macem-macem specifications, lan tabung tembaga air conditioning, perusahaan etc.The wis liwati ing sertifikat sistem kualitas iso 9001, lan terus-terusan apik karo iso 9001 standar, porsi kedhaftar tandha gelombang minangka tansah

Pelanggan kita

7-140131215331K6
1519262920_wh3s
proxy

WhatsApp Online Chat !